Teknisk testare med intresse för webben till bolag i centrala Stockholm

Teknisk testare med intresse för webben till bolag i centrala Stockholm

Är du en person med förståelse för webben? Drivs du av förbättring och vill vara med att skapa ett inkluderande samhälle för alla individer? Sök redan idag, urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk testare hos vår kund kommer du att utgå från kontoret i Stockholm. Du kommer att arbeta med att granska, testa och anpassa webbsidor för syn- och hörselskadade. Du ingår i ett team om tre personer. Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Granskningar i Html, CSS, Java
  • Granska tillgänglighet i slutprodukt
  • Utföra tester av produkt
  • Anpassa och optimera webbsidor
Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning
  • Svenska samt Engelska i tal och skrift
  • Förståelse för Html, Css, och Java
Meriterande:
* Erfaranhet från programeringsspråken ovan

Som person är du strukturerad och lugn. Du arbetar fokuserat och har inga problem att jobba med längre arbetsuppgifter som kan upplevas som enformiga. Vidare har du med fördel intresse för webbsidor och enklare programering.

Villkor

Start: Omgående enligt ök.
Lön: Fast enligt ök.
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Arbetstider: Kontorstider 08-17
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kunds affärsidé är att skapa tillgänglighet på internet. De arbetar för att bidra till en bättre värld där tillgänglighet är en självklarhet för alla individer. Bolaget skapar ett inkluderande samhälle där man som helhetsleverantör arbetar med att digitalisera hjälpmedel för människor med funktionsnedsättning, exempelvis inom webb, appar, interna system och bemötande. Vår kund finns i Sverige, Norge och Spanien och nu söker de ytterligare förstärkning till kontoret i Stockholm.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.