Junior teknisk testare till spännande bolag!

Junior teknisk testare till spännande bolag!

Är du nyexaminerad från en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom datavetenskap eller teknisk fysik alternativ relevant utbildning? Gillar du att ligga i framkant vad gäller kunskap om digitalisering och teknikerna för att effektivisera, automatisera och kvalitetssäkra utvecklingsprocessen.
Passa på och sök denna tjänst på ett ungt och växande bolag i Centrala Stockholm!

Dina arbetsuppgifter

Som nyexaminerad kommer du få introduktion och vägledning av en erfaren handledare. Du kommer att arbeta i projekt med välkända kunder med att designa, utveckla och konfigurera testautomationslösningar. Du kommer även att arbeta med att effektivisera utvecklingsprocesser och testa samt programmera om produkter i deras affärssystem. Du kommer sitta hos kund i innerstan.

Din profil

I denna tjänst har du mycket kundkontakt och förväntas kunna agera självständigt. Det är därför viktigt att du är driven, handlingsinriktad, har lätt för att kommunicera med kunder och att rapportera både internt och externt. Vi lägger stort vikt på personliga egenskaper att du har rätt attityden och inställning.

Skallkrav:

Slutförd relevant teknisk utbildning inom tex. Civilingenjör datavenskap
Svenska och engelska flyttande i tal och skrift

Meriterande:

Om du tidigare jobbat med utveckling av tester är en meriterande kunskap även kunskap inom Java och .Net samt erfarenhet av att jobba i olika databaser är ett plus.

Som person är det viktigt att du har ett genuint tekniskt intresse. Därutöver är det viktigt att du har god social förmåga och tycker om att samarbeta med såväl kunder som kollegor.

Villkor

Arbetstider: Heltid, 08:00-17:00
Ort: Centralt i Stockholm
Start av uppdrag: Enligt överrenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har en stark företagskultur där dem värdesätter personlighet, passion och kommunikation före kompetens och erfarenhet.
Företaget levererar lösningar som kan öka förändringstakten och kvaliteten i deras kunders digitala tjänster. Deras kund är främst företag inom bank-, försäkring- och telekomsektorn.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.