Teknisk skribent inom produktinformation

Teknisk skribent inom produktinformation

Har du ett stort teknikintresse? Älskar du att sammanställa text och bild?
Då har vi rätt tjänst för dig! Ansök redan idag och säkra din plats i urvalet, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som tekniska skribent jobbar du med att på ett passionerat och professionellt sätt stötta våra kunder att skapa teknisk information och informationslösningar av hög kvalitet för framtiden. Du kommer ansvara för att samla, producera, paketera och förmedla avancerad information med slutanvändaren i fokus.

Din profil

För att passa bra in på denna tjänst och på företaget krävs det att du är social, kommunikativ och har ett starkt intresse för teknik. Vi ser gärna att du har lätt att ta till dig information samt att du är driven att lära dig och utvecklas i rollen.

Skallkrav
  • Relevant eftergymnasial utbildning (Journalistik, textdesign, media och informationsteknik eller liknande)
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller projekt
  • Skrivit rapporter/teknisk information tidigare
  • Kunskap i XML
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning
Mer info
Kontaktperson Agnes-Cecilia Bergqvist
Telefon 0730-279174
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget av områdena ingenjörstjänster och produktinformation som erbjuder lösningar för hela utvecklingscykeln, från idé och koncept till teknisk utveckling och användarstöd.
Inom fokusområdet produktinformation är de ca. 600 experter inom området, här finns goda möjligheter att utvecklas inom produktinformation och lära av kollegor.
Du kommer få möjlighet att arbeta i varierande konsultuppdrag inom teknikområdet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.