Teknisk säljare till växande bolag inom teknik!

Teknisk säljare till växande bolag inom teknik!

Har du erfarenhet från att sätta strategi och bygga långsiktiga relationer med kunder? Gillar du att vara expert och rådgiva dina kunder i din försäljning? Vi söker nu teknisk säljare till vår kund - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk säljare hos vår kund kommer du arbeta med långsiktiga kundrelationer där du rådgiver kunden i utveckling och framtagning utav befintliga och nya produkter, och framförallt mot kunder i Tyskland. Du kommer ganska omgående få ansvar över dina egna kunder där du ansvarar i allt som ingår i försäljningsprocessen;
 • Boka möten
 • Hålla i möten
 • Rådgiva kunder i olika tekniska lösningar
 • Skicka offerter och underlag
 • Ibland stå på mässor
Din profil

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från teknisk försäljning (B2B) och inte har några problem med att resa 1 vecka i månaden.

Skallkrav
 • Svenska & engelska i tal och skrift
 • Arbetat med teknisk försäljning
 • Inga problem med att resa inom arbetet (du kommer vara borta 1 vecka på resande fot varje månad)
Meriterande
 • Högskoleingenjör
 • Tyska i tal & skrift
 • Tidigare arbetat med försäljning av skräddarsydda produkter
Som person ser vi att du har ett genuint intresse för teknik, driven, noggrann, problemlösare, rådgivande person med ett starkt affärssinne.

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Stockholm,
Start: Omgående enligt överenskommelse

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 8788
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är idag ett av Sveriges mest intressanta teknikföretag med kunder i flertalet länder runt om i världen. Med en mycket stark tillväxt och vind i seglen har de etablerat sig som en av de främsta aktörerna inom sin nisch. De jobbar och säljer tekniska och innovativa kundanpassade lösningar mot industriella miljöer.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.