Teknisk säljare till familjärt bolag

Teknisk säljare till familjärt bolag

Vill du kunna kombinera ett tekniskt intresse med kundkontakt och försäljning? Har du ett starkt driv och trivs i en familjär arbetsmiljö?

Då kan du vara rätt person för oss, sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I ditt arbete som teknisk säljare hos bolaget kommer du arbeta med försäljning av produkter såsom plattvärmeväxlare, övriga växlare, kyltorn, kylmedelkylare, filter och pumpar. Du har kontakt med varma kunder men prospekterar även fram nya kundkontakter inom svensk industri, till exempel stål-, gruv-, papper- och kemiindustri samt rör-och kylentreprenörer etc.

Tjänsten innefattar även dimensionering, offerering, uppföljning och beställning av produkter. Du kommer även ha administrativt ansvar där du genomför uppläggning av offerter, order och leveranser i affärssystem (Fortnox) samt delta i utvecklingen av våra interna processer. Merparten av arbetet sker från kontoret men resor till Danmark kan förekomma.

Under din inledande period erbjuds du en utbildning i produktprogrammet och affärssystemet. Du kommer även att ha en senior teknisk säljare på plats som handledare.

Din profil

Skallkrav:
  • Teknisk eller Naturvetenskaplig gymnasieutbildning
  • Flytande Svenska och engelska i tal och skrift.
  • Ett års dokumenterad arbetslivserfarenhet från liknande tjänst. Exempelvis att du har sålt industri, rör, kyl eller processutrustning.
  • Goda kunskaper inom Word och Excel.
  • Körkort B
Meriterande:
  • Är om du har erfarenhet eller arbetat med VVS-utrustning främst inom industrin.
  • Har goda datakunskaper
För att kunna ge totallösningar till kunden och för att skapa merförsäljning, är det viktigt att man har förmågan att se helheten i produktprogrammet. Arbetet är mycket självständigt och kräver att du är självgående samtidigt som du är en lagspelare. Du har drivet och gillar förändringar. Vi och vår kund lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Villkor

Omfattning: Heltid, 08:00-17:00
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse.
Ort: Spånga
Mer info
Kontaktperson Amar Mirascic
Telefon 070-7721654
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett ingenjörs- och agenturföretag som under 40 år har levererat utrustning för bl.a. industriell och kommersiell kyla, värmeväxling och vätskefiltrering. I samarbete med leverantörer och kunder har de utvecklats till ett starkt och kunskapsrikt företag inom dessa områden. Företaget sitter i Spånga med närhet till kommunikationer och en härlig närmiljö.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.