Teknikinformatör / teknisk skribent sökes till nytänkande konsultbolag!

Teknikinformatör / teknisk skribent sökes till nytänkande konsultbolag!

Är du högskoleutbildad? Har du ett stort tekniskt intresse samt tycker om att beskriva, förmedla och sammanställa text och bild?

Då är du den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som Teknisk skribent/ Teknikinformatör är du länken mellan kunders teknik och deras användare. Du kommer jobbar med att på ett passionerat och professionellt sätt stötta våra kunder att skapa teknisk information och informationslösningar av hög kvalitet för framtiden. Du kommer ansvara för att samla, producera, paketera och förmedla avancerad information med slutanvändaren i fokus.

Du kommer främst arbeta med hårdvara och beskrivningar kring dessa, där slutanvändarna kan vara servicetekniker, mekaniker eller operatörer.
Har du mjukvaruintresse finns det även möjlighet att jobba med tekniska beskrivningar här.

Rekryteringsprocessen; Intervju, skriftligt arbetsprov, slutintervju.

Din profil

Krav:
  • Relevant eftergymnasial utbildning (Journalistik, textdesign, media och informationsteknik eller liknande)
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift.
  • Intresse för dokumentation, textstruktur, teknik
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller projekt
  • Skrivit rapporter/teknisk information tidigare
  • XML
För att passa in i rollen är det viktigt att du har ett starkt intresse för teknik, är kommunikativ och driven att lära dig och utvecklas i rollen. Du har lätt att ta till dig information och kommunicera med övriga kollegor.

Villkor

Start: omgående
Ort: Remote/Tumba
Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning

Urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett teknikbolaget som sätter människan före tekniken. De utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster.
De är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Med strax över 1800 medarbetare i koncernen, varav 700 inom området för produktinformation finns det alltid kollegor att inspireras av.

Vår kund ligger i framkant inom digitalisering och AI inom dokumentationshantering!
Mer information ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.