Teknik informatör inom produktinformation sökes!

Teknik informatör inom produktinformation sökes!

Är du högskoleutbildad? Har du ett stort tekniskt intresse samt tycker om att beskriva, förmedla och sammanställa text och bild?

Då är du den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som Tekniska skribent jobbar du med att på ett passionerat och professionellt sätt stötta våra kunder att skapa teknisk information och informationslösningar av hög kvalitet för framtiden. Du kommer ansvara för att samla, producera, paketera och förmedla avancerad information med slutanvändaren i fokus.

Din profil

Krav:
  • Civil-eller högskoleutbildning
  • Engelska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller projekt
  • Skrivit rapporter/teknisk information tidigare
  • UX/UI eller programmering
För att passa in i rollen är det viktigt att du har ett starkt intresse för teknik, är kommunikativ och driven att lära dig och utvecklas i rollen. Du har lätt att ta till dig information och kommunicera med övriga kollegor.

Villkor

Start: Juni eller enl. överenskommelse
Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning

Urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Maria Helmer
Telefon 0723-016681
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 sept (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget av områdena ingenjörstjänster och produktinformation som erbjuder lösningar för hela utvecklingscykeln, från idé och koncept till teknisk utveckling och användarstöd.
Inom fokusområdet produktinformation är de ca. 600 experter inom området, här finns goda möjligheter att utvecklas inom produktinformation och lära av kollegor.
Du kommer få möjlighet att arbeta i varierande konsultuppdrag inom teknikområdet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.