Systemvetare till analytisk tjänst

Systemvetare till analytisk tjänst

Är du nyutexaminerad till i sommaren och vill arbeta analytiskt med en konkurrenskraftig IT-produkt? Är du intresserad av att utvärdera komplex data och har en känsla för kundrådgivning?
Då kan vi ha tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Junior Systemanalytiker kommer du under din inledande period på bolaget få en utbildning i ett molnbaserat system som hjälper stora företag att få en helhetsbild över leveransprocessen. Efter ett tag kommer du tillsammans med en senior kollega vara ute hos en kund, där du kommer implementera och utnyttja systemet. I dina arbetsuppgifter ingår även att hämta upp all data ifrån processerna för att sedan utvärdera och se efter möjliga effektiviseringar. På längre sikt kommer det finnas en möjlighet att arbeta i Python för att göra olika tillägg och förbättringar i systemet.

Din profil

Skallkrav
  • Högskole/Civilingenjör inom Data, ex- Datavetenskap
  • Goda kunskaper i SQL Databaser
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Goda kunskaper i Python
  • Erfarenhet av mjukvaruförsäljning, pre-sales eller liknande
  • Förståelse kring Data Mining, Process Mining, Big Data.
För denna tjänst krävs det att du är analytiskt lagd och har en god affärsförståelse. Du är en nyfiken person som tar egna initiativ för att få arbetet gjort, du ser nya affärsmöjligheter och vågar förverkliga dina idéer. Vi ser även att du är en teamplayer då du har ett nära samarbete med dina kollegor.

Villkor

Start: September eller enligt ÖK
Placering: Centrala Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett konsultbolag som är en del av en större koncern. De har sedan 2002 haft fokus på digitalisering och automatisering av inköpsprocessen hos riktigt stora företag. Genom ett samarbete med sina leverantörer erbjuder de IT-lösningar som effektiviserar affärsprocesser. Idag är de 19 anställda som sitter i fräscha och moderna kontor i Centrala Stockholm. Nu strävar de efter att uttöka sitt team med engagerade kollegor som brinner för tekniska lösningar och systemutveckling. De erbjuder dig en gedigen utbildning, handledning samt goda chanser att klättra inom bolaget och koncernen. Du får vara en del tillväxtresan där du med egen insats kan leda företaget framåt. Mer information ges vid ett intervjutillfälle!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.