Systemutvecklare till Brottsförebyggande rådet

Systemutvecklare till Brottsförebyggande rådet

Har du erfarenhet av Javautveckling och vill kombinera dina kunskaper med att göra nytta för samhället? Vi söker nu en javautvecklare till Brå!

Dina arbetsuppgifter

Som Javautvecklare hos Brå får du arbeta med verksamhetsnära och ändamålsenliga applikationer i riktigt spännande utvecklingsprojekt. Det är en bred roll där du får arbeta i hela skalan av systemutveckling med att förbättra och vidareutveckla organisationens applikationsportfölj. Du kommer att få möjlighet att lära dig om samt bidra med din erfarenhet i dels utveckling av nya applikationer och dels i ett stort moderniseringsprojekt för migrering av våra legacysystem. I samband med detta inför vi en annan arkitektur som baseras på Java EE med i huvudsak standardkomponenterna JSF, EJB3 och som JPA. Tekniker som används och stödjer denna arkitektur består bland annat Eclipse, Maven, JBoss samt PostgreSQL.

Din profil

Vi söker dig som har ett brett tekniskt intresse och en nyfikenhet att lära dig nya saker. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och duktig på att prioritera ditt arbete. På Brå kommer du att arbeta i team med utvecklare i nära samarbete med exempelvis IT-arkitekter, kravanalytiker och projektledare samt verksamhetsrepresentanter därav är din samarbetsförmåga och sociala kompetens av största vikt.

Vi söker dig som har:
  • Högskoleutbildning inom systemvetenskap alternativt motsvarande erfarenhet
  • 1-3 års erfarenhet av arbete som systemutvecklare med Java
Meriterande:
  • Erfarenhet av att arbeta med helheten från webgränssnitt till datalager
  • Kunskap inom JSF, EJB3, JPA och relationsdatabaser
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Stockholm
Omfattning: 100%

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Pettersson
Telefon 072-240 81 84
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 mars (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brottsförebyggande rådet (Brå) är en kunskapsintensiv organisation med ett viktigt uppdrag. Vi utgör ett nav för forskning, utveckling, utvärdering och information inom kriminalpolitik och brottsförebyggande arbete. Brå ligger på Tegnérgatan i centrala Stockholm. Här finns cirka 150 medarbetare - allt från systemutvecklare och statistiker till kriminologer och sociologer. Hos oss får du förmånliga anställningsvillkor och en god arbetsmiljö, som gör det möjligt att förena arbete och privatliv.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos Brottsförebyggande rådet.