Systemutvecklare C# till framgångsrikt IT-produktföretag

Systemutvecklare C# till framgångsrikt IT-produktföretag

Vill du arbeta i ett frit och utvecklande klimat med mycket eget ansvar? Här har du möjlighe att bli en del av ett framgångsrikt IT-produktföretag med platt organisation och stabil kundbas. Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare ingår du i vår kunds utvecklingsteam där arbetsuppgifterna främst består av produktutveckling av våra egna system inom samhällsbyggnad. Du kommer arbeta med design, tidsuppskattning, utveckling och testning. Tillsammans med ditt team ansvarar du för våra tekniska lösningar som innefattar arkitektur, design och teknikval. Ni är experter inom systemutveckling och följer med i den snabba tekniska utveckling som sker.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskole- alt. civilingenjör inom data/it/systemutveckling
  • Kunskap av C#.Net
  • Kunskap av Javascript
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • HTML5 och CSS
  • C++
  • AngularJS/Angular
  • Webbtjänster (Web API, REST)
  • Relationsdatabaser (MS SQL)
Vi tror att en produktiv systemutvecklare jobbar strukturerat och har förmågan att kunna bryta ner en komplex uppgift i mindre hanterbara enheter. Det är också viktigt att du trivs med att samarbeta med andra duktiga kollegor i team, samtidigt som du kan jobba självständigt och ta eget ansvar.

Villkor

Start: Omgående enligt överenskommelse
Placering: Stockholm, Södermalm
Omfattnig: Helltid, tillsvidare
Arbetstider: 08-17 med flex

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är programvaruleverantörer för samhällsbyggare. De hjälper sina kunder med projekt-, ritnings- och dokumenthantering, beräkningsuppdrag inom CAD, mätning, och anläggningsprojektering. De är ett familjärt bolag med högt till tak där det är lätt att trivas, det syns på de höga betyg de får i deras medarbetarundersökningar. De sitter i fräscha lokaler centralt på Södermalm i Stockholm. Ibland åker de på resor runtom i världen för konferenser och studiebesök. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.