Systemadministratör inom Linux rekryteras till bolag i centrala Stockholm!

Systemadministratör inom Linux rekryteras till bolag i centrala Stockholm!

Är du en Systemadministratör med ett par års erfarenhet av tekniskt arbete inom Linux serverinstallationer och systemadministration?
Då har vi ett spännande uppdrag till dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemadministratör jobbar du som konsult hos vår kunds kunder med arbetsuppgifter som:
  • Arbeta i kundprojekt med automatisering och integrationer
  • Utveckla och kvalitetssäkrar arbetsflöden
  • Ta ett ansvar för drift och förvaltning av de system som levererats
Du kommer att sitta inhouse på vår kunds kontor och arbeta i en mindre grupp med projektet. Teamet verkar som drift, rådgivning och leverantörer av de säkerhetssystem som levererats till kunden. Du skall trivas med att jobba i de lilla teamet och vara bekväm med dialog direkt med kunden.

Din profil

Nu söker vi dig som vill arbeta som systemadministratör!
För att lyckas och trivas i tjänsten ser vi att du:
  • Har en teknisk gymnasieutbildning alt. högskole-eller universitetsutbildning inom systemutveckling med intresse för systemadministration.
  • Du har ett par års erfarenhet av tekniskt arbete - huvudsakligen inom Linux serverinstallationer och systemadministration.
  • Talar flytande svenska och engelska
Det är ett plus i kanten om du tidigare arbetat med installation och administration av RedHat Enterprise Linux (RHEL) eller liknande, ex. CentOS, JBoss/Wildfly och MySQL/MariaDB.

Villkor

Start: Omgående eller enligt ök.
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm city
Arbetstider: kontorstider

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag- skicka in din ansökan idag!
Mer info
Kontaktperson Sandra Carlsson
Telefon 076-1670328
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultföretag som levererar kvalificerad kompetens inom IT och verksamhetslösningar för dagens och framtidens behov.
Bolaget tillhandahåller högkvalitativa IT tjänster och lösningar med tydlig kundnytta och är specialister inom komplexa integrationsprojekt, Open Source, virtualisering, datasäkerhetshantering och tjänsteorienterad infrastruktur och molntjänster.

Deras kunder är bolag inom privata och offentliga sektorn.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.