Supporttekniker/Onsite sökes till IT-Konsultbolag för verksamhetskritiska system i Stockholm!

Supporttekniker/Onsite sökes till IT-Konsultbolag för verksamhetskritiska system i Stockholm!

Har du en mycket god kommunikation och social förmåga för att försäkra förstklassig kundservice? Är du serviceorienterad och en lagspelare? Gillar du att ständigt lära dig nya saker och uppdatera dig inom arbetsområdet? Har du en bakgrund inom IT, gillar du teknik och kombinera med strukturerat arbetssätt och hög servicenivå?

Då har vi jobbet för dig, Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Rollen som supporttekniker omfattar ett antal arbetsområden, du kommer främst att vara involverad i HRS (Handledare support) och jobba med intern support till slutkunden samt lösa deras IT problem.
Genom telefon, webbaserade verktyg samt mejl hjälper du kunder med att lösa tekniska problem och utför installationer/uppgraderingar av kundsystem inklusive inrättande av IT-anslutningar (VPN, brandväggar). Du arbetar självständigt men har stöd från supportteamet.

Din profil

Vi söker dig som har högservice känsla, ser lösningar istället för problem. Du har en väl utvecklad kommunikationsförmåga och servicekänsla.

Skallkrav:

Kompetenser inom Windows 7-10, nätkomponenter, AD med mera.
Svensk medborgare
1-2 erfarenhet inom support av något slag

Meriterande:

Certifierad på ovanstående kompetenser
Jobbat på större It-bolag
Intresse för värdepappershandel
Windows server 2016
Kunskaper inom Excell

Villkor

Stad: Stockholm
Omfattning: Heltid
Typ av uppdrag: Konsultuppdrag
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialiserade på att erbjuda IT-tjänster för verksamhetskritiska system.
Företaget levererar högt tekniskt kunnande kombinerat med en effektiv leverans och med förståelse för kundens specifika verksamhet.

Gemensamt för våra kunder är att de har högt ställda krav på kapacitet, tillgänglighet och säkerhet för de system som är kritiska för verksamheten. Verksamheten måste fungera dygnet runt, året runt och normalt med högt kapacitetsutnyttjande.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.