Supportingenjör till nytänkande bolag inom mediebranschen

Supportingenjör till nytänkande bolag inom mediebranschen

Även utvecklare behöver hjälp då och då, i den här rollen är det dig de frågar om hjälp! Vi söker nu nya stjärnor som vill vara med och ge support och service till vår kunds globala nätverk av utvecklingspartners. Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som supportingenjör hos vår kund kommer du ingå i "support and operations team" idag bestående av 4 kollegor. Du kommer att hjälpa slutkund med felsökning i vår kunds produkter samt hantering av deras miljöer. Vissa buzzwords du kommer att arbeta med är REST API: er, SQL, Java, Python, Javascript, SOLR, ElasticSearch, ActiveMQ, Docker och Linux i lokala såväl som stora molnmiljöer som AWS, Azure och Google cloud.

Du kommer att ha kontakt med utvecklare hos slutkund via ärendehanteringssystemet Jira. Du kommer arbeta nära systemutvecklare och produktägare och vara en viktig spelare i ett tätt lag med korta beslutsvägar.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning mot data/IT alternativt relevant erfarenhet
  • Engelska i tal och skrift
  • Någon typ av programmeringserfarenhet från utbildning
  • Kännedom av Linux
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Svenska i tal och skrift
Du har en examen i datavetenskap, eller bara älskar du allt om IT och lär dig själv. Du har ett stort intresse för teknisk utveckling och problemlösning. Det är fördelaktig men inget krav om du har tidigare erfarenhet av kundsupport, utveckling, molnsystem eller hantering av video- och bildformat. Som person är du serviceinriktad och älskar att grotta ner i tekniska problem för att lösa kundproblem. Du kommer att vara en viktig del av operationsteamet och det krävs att du är en lagspelare. Dessutom trivs du i en roll där du förväntas snabbt lära dig ny teknik, vilket också är något som lockar dig.

Villkor

Start: Omgående enligt överenskommelse
Placering: Stockholm, Kista
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: Mån-fre 08-17 med flex

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett snabbt växande IT-företag med huvudkontor i Kista, Stockholm. De utvecklar avancerade system för video- och bildhantering och driver stora medieproduktionssystem över hela världen. Basen för vår verksamhet är en API-baserad videoplattform som våra kunder bygger in i sina videoproduktionsarbetsflöden. Plattformen driver produktionssystem på alla världsdelar och betjänar tusentals användare med miljoner filer. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.