Sugen på att byta arbetsgivare och har minst 2års erfarenhet som låstekniker?

Sugen på att byta arbetsgivare och har minst 2års erfarenhet som låstekniker?

Är du en händig person som gillar att arbeta både händigt och med att ge service till andra? Har du inställningen, "Det jag inte kan lär jag mig!" Om ja, då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Arbetet är varierande och kan vara snabbare servicejobb i form av enklare låsbyten hos privatpersoner så som längre och mer komplexa installationer i form av nybyggnationer av kontor eller fastigheter installera passagesystem vilket kräver mer kunskap kring el och automatik. Här söker vi dig som är redo för en utvecklande bransch och som nu är taggad på en ny utmaning! Sök redan idag, urval sker löpande.

Din profil

Skallkrav:
  • Minst 2års arbetslivserfarenhet som låstekniker eller mekanik tekniker
  • Teknisk intresserad och händig
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Fri från belastningsregistret
Körkort- B

Meriterande:
-Certifikat inom lås

Din personlighet är det vi lägger störst vikt på, social och kommunikativ och ansvarstagande är tre ord du bör känna igen dig i!

Villkor

Start: Februari 2020
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07-16
Lön: Fast
Ort: Stockholm
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 78
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund levererar säkerhetslösningar till företag och organisationer runt om i Sverige. Företaget utformar, installerar och underhåller hela säkerhetslösningar samt handhar enskilda produkter. Vår kund finns på flera orter i hela Sverige och söker nu en härlig medarbetare till sitt kontor i Stockholm. Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.