Styrelseledamot med spetskompetens inom digitalisering sökes till Framtiden i Sverige AB

Styrelseledamot med spetskompetens inom digitalisering sökes till Framtiden i Sverige AB

Framtiden expanderar kraftigt och vill nu fortsätta expansionen i Sverige och Norge samt utanför nordens gränser och söker därmed en ny nyckelspelare till styrelsen.
Vi är i ett mycket spännande skede och det är otroligt roligt att kunna annonsera efter den här profilen. Detta är en unik möjlighet att få vara med om en framgångssaga som precis börjat.

Framtiden skall nu ta nästa steg i vår digitala resa. Hela branschen står inför en spännande förändring och vi vill sitta i förarsätet. Vill du var med på vår digitala resa? Vill du anpassa vår affär och våra processer för morgondagens behov? Vill du vara med och sätta trenden i branschen och skapa digitala strategier? - Då är den här tjänsten något för dig!

Din profil

Vi ser att du har en gedigen bakgrund inom digitalisering, gärna kopplat till CRM-system. Du har en hög teknisk mognad och du brinner för teknisk utveckling. Du har förmågan att översätta affärer och processer till digitala strategier och lösningar. Det kommer ställas höga krav på din kommunikativa förmåga. Du gillar att prata strategier och affärer och brinner för att bidra till vår fortsatta utveckling. Intresse och förmågan att sätta sig in i olika rollers vardag med tillhörande förbättringspotential är ett måste.

Krav:
  • Relevant utbildning
  • 10 års arbetslivserfarenhet inom digitalisering (Hands on)
  • Erfarenhet av arbete med systemintegration gärna som projektledare
  • God kommunikativ förmåga
Meriterande:
  • Erfarenhet av styrelsearbete
  • Arbetslivserfarenhet i ett tillväxtbolag
  • Baserad i Stockholm
  • Erfarenhet av trendspaning
Villkor

Villkor

Start: enligt överenskommelse
Omfattning: 6-7 styrelsemöten/år
Placeringsort: Ett utav våra 8 kontor i Sverige/Norge
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Fernando Carrasco
Telefon 0722452284
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (69 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till topp 3 bästa arbetsgivare av Universum inom medelstora företag och representerat Sverige på European Business Awards. Vi har dessutom fått utmärkelsen Gasellen av DI senast 2018 genom att fortsatt vara ett av de mest expansiva bolagen i Sverige.

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därför erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som går utöver friskvårdsbidrag. Vi erbjuder även en arbetsplats i moderna, fräscha lokaler placerade i centrala Jönköping.

Vi finns idag på 7 orter i Sverige samt 1 kontor i Oslo och har ca 230 interna medarbetare, ca 1000 uthyrda konsulter och strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur.

Välkommen med din ansökan!