Styr och regleringenjör mot produktionsutrustning

Styr och regleringenjör mot produktionsutrustning

Är du en junior ingenjör som vill börja din karriär mot styr och regler? Gillar du både hårdvara och mjukvara och ser dig själv arbeta med automation?
Sök idag, vi söker dig med start omgående.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som automationsingenjör kommer du att arbeta med produktionsutrustning som levereras till fabriker runt om i hela världen. Produktionsutrustningen fokuserar på hårdmetallverktyg med fokus på processutveckling av ugnar (höga temperaturer, så som sintning. I rollen som junior automationsingenjör kommer du att börja dina dagar att tillsammans med dina kollegor gå igenom planeringen för de pågående projekten. Du kommer att arbeta med utveckling a automationssystem där du fördjupar dig i programmering och systemering av vår utrustning och dess styrning. Du kommer därför att vara en viktig del i kedjan från idé till driftsättning, där du ven ansvarar för dokumentation och efterföljande teknisk support. Du planerar och utför kvalitativa tester av den utrustning vi tillverkar, både internt före leverans men även på plats hos slutanvändare. Mer information gällande arbetsuppgifter får du på plats under en intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant tekniskt högskole- eller civilutbildning med lästa kurser inom styr och regler. Exempel på utbildningar vi efterfrågar är Automation, Elektroteknik, Energiteknik, Maskinteknik, Robotik och mekatronik samt mekanik. Andra utbildningar går bra så länge man har koll på styr och reglerteknik.
  • Engelska i tal och skrift.
Meriterande:
Vi ser det meriterande om du har relevant arbetslivserfarenhet samt kunskaper inom PLC programmering.

Som person så söker vi dig som framförallt har en starkdrivkraft för att lära sig nya saker, är kommunikativ och har en bra förmåga att analysera. Här ger vi dig chansen som junior att få växa in i en utmanade roll och kommer vara en ypperlig chans för dig som är lyhörd och vågar ta chansen.

Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Ort: Västberga
Arbetstider: 08- 17 med flex
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0707722459
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har funnits sedan 1943 och är idag verkställande runt om i hela världen. Bolaget fokuserar på att ta fram material internt inom hårdmetallsverktyg fokuserande på processutveckling av ugnar. I gruppen du kommer att arbeta i är de idag ca 30 stycken men på kontoret i Västberga sitter de ca 300 kollegor. Vi söker dig som är i början av din karriär och vill nu vara med och utvecklas tillsammans med dina kollegor för att ständigt ligga i industrins framkant. Mer information om kunden kommer att ges ut vid en personlig intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.