Strukturerad och driven ekonomiassistent sökes

Strukturerad och driven ekonomiassistent sökes

Är du en intiativrik person som vill utvecklas som ekonomiassistent hos företag i tillväxt? Då kan vi ha tjänsten för dig, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta självständigt och ansvara för ekonomiavdelningens operativa arbete.

Du kommer exempelvis att:
  • Arbeta med den löpande bokföringen
  • Registrera fakturor, in- och utbetalningar
  • Summera order och beställningar
  • Leverantör och kundkontakt
Din profil

För att passa bra in på rollen som ekonomiassistent ser vi att du är social och självgående och har ett starkt personligt driv. Du har en god förmåga att arbeta noggrannt och strukturerat där du trivs bra med siffror och administrativa arbetsuppgifter. Du lockas av en internationell arbetsplats där du kommer att samarbeta med både svenska och utländska kollegor då företaget är Amerikanskt.

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning inriktning ekonomi
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet som ekonomiassistent sedan tidigare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är service-, försäljnings- och kunskapscentret i Nordvästeuropa för produkter för att driva fordon och maskiner.
Företaget har två produktgrupper, Drivetrain Systems and Motion Systems, vilket gör den till den mest kompletta leverantören på marknaden inom drivsystem och komponenter inom det mekaniska, konventionella, hydrauliska och elektriska fältet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.