Sommarvikariat som kundtjänsmedarbetare till ett spännande telecom företag, med chans till...

Sommarvikariat som kundtjänsmedarbetare till ett spännande telecom företag, med chans till...

Kundtjänstmedarbetare

Är du driven och engagerad med ett stort tekniskt intresse? Tycker du om att arbeta självgående med daglig kundkontakt? Då har vi tjänsten för dig!
Ansök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning dig som vill arbeta med teknisk support. Hos vår kund kommer du att arbeta mycket självständigt och med stort eget ansvar. Arbetet innebär daglig kundkontakt både via mejl samt telefon där du hjälper och supportar företagets kunder. Detta kan till exempel innebära att svara på frågor kring företagets produkter samt att guida kunden rätt och fakturafrågor.

Mer information ges vid intervjutillfälle!

Din profil

Som person ser vi att du är kreativ, självgående och har en mycket god problemlösningsförmåga. Du har lätt för att ta till dig ny teknik och kan snabbt sätta dig in i nya situationer och finna lösningar. Det är viktigt att du är kommunikativ, noggrann och brinner för att hjälpa kunder. Du är även strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Skallkrav:
  • Gymnasieexamen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Meriterande:
  • Kommunikativ
  • Nogrann och strukturerad i ditt arbetssätt
  • Brinnande intresse för kundkontakt
Villkor

Ort: Stockholm/Södertälje
Omfattning: Heltid
Start: 11 juni 2018
Varaktighet: Till 1 september med möjlighet till förlängning

Urval sker löpande, så sök tjänsten idag!
Mer info
Kontaktperson Richard Zamani
Telefon 0722-31 40 81
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med bredband och fiber. Hos vår kund kan du känna dig trygg och utvecklas i en härlig miljö med trevliga kollegor!
På företaget så jobbar det säljare, projektledare, tekniker och kundsupport. Du kommer att i början få gå en introduktion på avdelningen med en erfaren kundtjänsmedarbetare inom, tills du blir självgående.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.