Software developer sökes!

Software developer sökes!

Vill du vara med och göra skillnad? Vår kund skiljer sig från andra spelbolag. Vår kund grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. Dom strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr sig om våra anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i deras verksamhet. All vinst går till samhällsnyttiga ändamål.

Dina arbetsuppgifter

Du är med i hela utvecklingsprocessen från kravspecifikation, skapande av stories, estimeringar, sprintplanering, utveckling, testning och release. Det finns en tydlig arbetsfördelning där alla vet vad som förväntas av dem. Som software developer förväntas du förstå plattformen till en nivå att du kan rekommendera nödvändiga förändringar i arkitekturen och förstå dess effekt på lång sikt. Detta är något som förväntas när du är bekväm i din roll som software developer. Det är ett högt tempo med snabba beslutsprocesser där du tillsammans med dina kollegor tar de tekniska besluten utifrån affärsmålen.

Din profil

Är grym Java utvecklare där erfarenheter av Spring Boot och AWS är en fördel. Vi bryr oss inte om utbildning och erfarenheter, utan premierar istället:
  • Hur duktig du är som utvecklare
  • God kommunikationsförmåga i svenska
  • Samarbetsförmåga
  • Självgående
  • Ansvarstagande
I rekryteringsprocessen kommer det ingå ett programmeringstest. Om du vill visa upp projekt som du gjort i tidigare arbeten eller på fritiden välkomnas även detta i din ansökan.

Villkor

Start: Omgående/vid överenskommelse
Placering: Stockholm eller Norrköping
Omfattning: Heltid, dagtid med flexibla arbetstider

Sök denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett nordiskt spelbolag som grundades 1966 på Åland för att generera vinst till samhällsnyttiga ändamål. Dom blev ett av de första spelbolagen online när de 1999 tog verksamheten till nätet. Många av vår kunds spel har skapats av deras egen Games Studio och finns därmed bara hos dom. De är prisbelönta och branschledande inom ansvarsfullt spelande.
Vår kund har cirka 400 anställda från över 30 olika länder och de har kontor på Åland samt i Helsingfors, Stockholm, Riga, Tallinn, Oslo, Norrköping och Madrid. Paf (Ålands Penningautomatförening) licensieras och kontrolleras av Ålands landskapsregering.
Under 2019 omsatte vår kunds koncern sammanlagt 114,2 miljoner euro och gjorde en vinst på 25,6 miljoner euro.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.