Servicetekniker till spännande bolag inom energibranschen

Servicetekniker till spännande bolag inom energibranschen

Har du kunskap inom elhantering och är flexibel som person? Söker du ett arbete där du själv styr din vardag? Då har vi rätt jobb för dig!
Ansök redan idag, intervjuer sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att inspektera effektbrytare i spänningslöst tillstånd i alla tänkbara applikationer av betydande storlek som till exempel större fastigheter, industrier, sjukhus, infrastrukturer, datacenter mm.
En typisk dag kan till exempel se ut såhär;
Du som servicetekniker tar kontakt med de kunderna som har en effekbrytare som behöver inspekteras, du informerar om produktsäkerhetsmeddelandet och samlar in information. Därefter planerar du med kund in en tid för inspektionen samt meddelare du ditt egna projekt-team och därefter kan inspektionen påbörjas.

Din profil

För att du ska passa in i rollen och på företaget krävs det att du är självständig och driven då rollen kommer innebära eget ansvar där man styr sin egna vardag. Du ska ha en god kommunikativ förmåga då all kundkontakt sker igenom dig samt vara flexibel.

Skallkrav och Meriterande;
  • Svenska
  • B-körkort
  • Erfarenhet inom elkraft från 400 volt och uppåt
Villkor

Start: Omgående
Lön: Fast enligt överenskommelse
Ort: Stockholm
Kollektivavtal: Unionen
Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader
Mer info
Kontaktperson Agnes-Cecilia Bergqvist
Telefon 0730279174
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund leder den digitala omvandlingen av energihantering och automation inom bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.

Med närvaro i över 100 länder tillhör de ett av de största företagen inom energihantering för mellanspänning, lågspänning avbrottsfri kraft och automationssystem. De erbjuder integrerade lösningar som effektivt kombinerar energi, automation och mjukvara.

I deras globala ekosystem samarbetar de i en öppen plattform med ett stort nätverk av partners, systemintegratörer och utvecklare för att leverera realtidskontroll och optimala lösningar. De tror att alla fantastiska medarbetare och partners gör vår kund till ett fantastiskt företag. Deras engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet säkerställer att "Life is On" är överallt och för alla.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.