Servicetekniker till ledande företag inom miljöteknik sökes

Servicetekniker till ledande företag inom miljöteknik sökes

Är du en flexibel person som gillar service och kundrelationer? Vill du jobba på ett framgångsrikt företag med många kompetenta kollegor? Då är denna tjänst något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Servicetekniker hos vår kund kommer du få tillgång till servicebil och arbetar inom Storstockholsområdet. Du startar dagen med att gå igenom arbeten du fått tilldelade dig i din mobila enhet och utifrån det planerar du och utför sericearbeten, reparation, installation etc ute hos kund. Till en början kommer du handledas av en mer senior kollega för att kunna bli mer självgående i din arbetsroll.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant YH-utbildning
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erferenhet av svetsning
  • Erfarenhet av maskinelektronik
  • Engelska i tal och skrift
  • Erfarnehet av serviceyrken
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Stockholm

Urval sker löpande, så tveka inte att ansöka!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget utför både service och underhåll och sköter även installationer, reparationer och ombyggnationer av avfallskomprimatorer, avfallspressar, balpressar och liknande utrustning. Exempelvis så möjliggör deras komprimatorer lagring av avfallet utomhus i brandsäkra containrar utan att dyr produktions- och lageryta inomhus behöver användas.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.