Servicetekniker till Sveriges mest framgångsrika bilföretag

Servicetekniker till Sveriges mest framgångsrika bilföretag

Brinner du för att mecka med bilar och har ett stort intresse för problemlösning? Då har vi rätt tjänst för dig, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du att arbeta med hela processen som pågår i en verkstad. Du kommer ta emot de kunder som kommer för att sedan genomföra felsökning och därefter reperation. På verkstaden snittar man ungefär 3-4 bilar per dag.
Första tiden kommer du att få gå bredvid och lära dig av dina kollegor där du får en introduktion och utbildning som är anpassad efter din kunskapsnivå och bli väl omhändertagen i ett glatt och kompetent team som gärna agerar bollplank

Typiska arbetsuppgifter är;
  • Kundhantering
  • Genomföra servicereperationer och garantireperationer
  • Administration
Din profil

Vi söker dig som är en driven person med ett stort intresse för mekanik. Som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har en känsla för ditt arbete.
Du är utåtriktad och har lätt att skapa kontakt med nya människor. Du ska kunna ta egna initiativ, vara driven, och vara kvalitets- och säkerhetsmedveten.

Skallkrav;
  • Svenska
  • 2-3 års erfarenhet som servicetekniker eller mekaniker inom service på bilar
  • B-körkort
Meriterande;
  • Fordontekniks utbildning på gymnasie eller Yrkes Högskola
  • Arbetat på Ford
  • Engelska
  • Arbetat med systemen Etis, Ekat eller Tactis
Villkor

Start: Omgående eller enligt ök.
Ort: Kista
Omfattning: Heltid
Lön: Fast, enligt ök.
Kollektivavtal: Ja

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Volvo, Ford, Renault, Dacia och sedan mars 2017 även med Mercedes-Benz. 2017 omsatte verksamheten nära 5 miljarder kronor.

De etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad samt i Kista där huvudkontoret ligger. Mercedes-Benz-anläggningarna ligger i Kista, Danderyd och Södertälje. Med utgångspunkt i värderingarna enkelt, omtänksamt och engagerat hjälper kunden sina kunder till en enklare vardag och skapar arbetsglädje för medarbetarna.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.