Servicetekniker till Stockholmsområdet

Om jobbet

Är du en flexibel person som gillar service och kundrelationer? Trivs du i att arbeta med "frihet under ansvar"? Då är denna tjänst något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du utföra service och installationer av utrustning på bensinstationer. Uppgifter som kan förekomma är installation av kassa, serva styrsystem och pumpar. Arbetet kan vara fysiskt krävande men erbjuder stor variation i vardagen. Du kommer att få tillgång till egen bil då du dagligen utgår hemifrån och arbetar i Stockholm som är ditt arbetsområde. Till en början kommer du handledas av en mer senior kollega för att kunna bli mer självgående i din arbetsroll.

Din profil

Skallkrav:
  • Boende i centrala Stockholm eller söder om stan
  • Körkort
  • Relevant erfarenhet av tekniska områden (mekatronik, el eller hydraulik)
Meriterande:
  • Erfarenhet av arbete som servicetekniker
  • Passande utbildning
Som person klarar du av att ta ansvar, bemöter alltid din omgivning med ett leende och har en god känsla för service. Du är tekniskt intresserad och trivs med att arbeta fysiskt.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Stockholm

Urval sker löpande!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Maria Helmer, 0723-01 66 81

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 nov

Om företaget

Vår kund ingår i en stor koncern och är en ledande leverantör av utrustning och service till bensinstationer. Säkerhet, kvalité och miljövänlighet är något som styr företaget framåt och förra året beräknades det att företaget gjorde sammanlagt 35 000 serviceuppdrag i Sverige.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.