Servicetekniker som gillar att arbeta självständigt och på resande fot sökes!

Servicetekniker som gillar att arbeta självständigt och på resande fot sökes!

Är du serviceinriktad och självgående? Gillar du en varierande arbetsmiljö och arbetsuppgifter? Tycker du det är roligt att resa runt med hjälp av bil och flyg? Sök denna tjänst idag!

Dina arbetsuppgifter

Denna roll är väldigt varierande och ena veckan kommer inte vara den andra lik, riktigt kul! Vi söker dig som är driven, motiverad och vill utvecklas. Du behöver verkligen inte kunna allt, du kommer få lära dig det mesta i arbetet och i din introduktion. Det som beskrivs nedan är allt du kommer att få ansvara för med tiden! Så ta det lugnt, detta är en roll att växa in i, du behöver alltså inte vara expert från början.

Du är ansiktet utåt för företaget och måste ha ett bemötande i världsklass när du är ute hos kunderna. Hur kommer då ditt arbete se ut och vad kommer dina primära uppgifter att vara?
Du kommer utgå hemifrån i en firmabil som du erhåller från företaget. Den är utrustad med all elektronik och utrustning som du behöver för att utföra ett riktigt bra arbete. Du kommer att få genomföra planerade uppgifter inom service, installation, underhåll och revisionsbesiktningar av företagets olika produkter och lösningar som är ute hos kunderna. Företaget du representerar arbetar med är säkerhet, så installationen är riktad mot övervakning, i detta fall främst mot kameror och larmbågar.

Schemat för veckorna kommer variera då installationen/service är baserad på när det passar bäst för kunden. Det kan förekomma att man arbetar dag, kväll och ibland natt. Du kan få resa till andra städer med flyg eller ta dig dit med bil, beroende på kundens lokalisering. Företaget du arbetar för kommer såklart försöka se till att resorna inte blir allt för långa, men det kan vara bra att veta att det kan förekomma.

Du kommer även få genomföra driftsättningen, konfigurering och service av system och säkerställa att ditt företag levererat i enlighet med företagets erbjudande, kundernas krav och normer.
Det krävs att du är bra på att planera. Du måste se till att ha all utrustning som krävs inför ett arbete och på ett så effektivt sätt som möjligt förbereda systemlösningar med rätt mjukvaror och konfigurationer och på så sätt säkerställa ett så resurseffektivt arbetssätt som möjligt.

Ibland får du besöka kund för en teknisk bedömning av utrustning/system/förutsättningar för kommande installation eller uppgraderingar.
Mycket eget ansvar krävs det i rollen då du arbetar helt självständigt. Inköp av varor står du för med hjälp av ett företagskort och du måste själv se till att ha allt inför de arbeten som ska utföras och planera upp det. Du får info kring det olika arbeten som ska utföras i god tid, så planeringen kommer du kunna göra ordentligt.

Din profil

För att klara den känns bör du uppfylla följande:

Krav:
  • Gymnasiekompetens inom el-tele/IT/finmekanik eller motsvarande.
  • Kunna flytande engelska
  • B-körkort
  • Kunskaper inom nätverk och servrar genom utbildning eller erfarenhet.
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet som IT-tekniker
  • Heta arbeten
Personlighet:

Företaget söker en Flexibel, trevlig och serviceinriktad person. Du ska gilla att träffa människor då du kommer ha mycket människor runt dig i ditt arbete. Arbetet är självständigt, men att bemöta kunder i stort med ett leende och alltid vara trevlig är uppskattat! Du kan hantera "snabba puckar" Ibland kommer det upp saker som måste åtgärdas omgående, inget som kanske ska åtgärdas på stört, men inom en till tre dagar. Du måste alltså gilla att det händer mycket olika saker i din vardag! Känner du att detta stämmer in på dig? Sök!

Villkor

Start: Omgående
Ort: Du ska vara bosatt i Stockholm (Resor till andra städer förekommer)
Arbetstider: Varierande
Lön: Enligt överenskommelse
Tjänst: Tjänsteman, Servicetekniker

Urval sker löpande, sök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Josefin Karlsson
Telefon 0735148036
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är grundat i Sverige och är idag globalt verksamt inom EAS-branschen i 78 länder. Företaget tillverkar säkerhetslösningar för butiker inom alla sektorer och ligger i framkant inom alla tre EAS-tekniker (AM, RF & EM). Dem utvecklar, designar och har egen tillverkning av larmbågar i egen fabrik. Företaget säljer kameror för övervakning och kundanalyser och deras egna R&D avdelning utvecklar dessutom egna produkter för effektivisering av butiker, som till exempel StoreAssist.

Företaget värnar otroligt mycket om sina anställda. På företaget kommer du få utbildning, utveckling, arbeta med frihet under ansvar och ha en otroligt rolig och varierande vardag!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.