Serviceingenjör mot el till snabbväxande företag

Serviceingenjör mot el till snabbväxande företag

Har du en eftergymnasial utbildning eller erfarenht av El och teknik? Är resor och utmaningar något som triggar dig? Då kan tjänsten som serviceingenjör hos vår kund vara något för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu efter en teknikintresserad och driven serviceingenjörer som kommer få chans att bli en del i ett mycket kunnigt team. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av att utföra avancerad teknisk felsökning samt att analysera företagets produkter samt data ute hos deras kunder. Arbetet du utför skall även dokmenteras. Som serviceingenjörbefinner du dig på resande fot stor del av arbetstiden, både resor inom sverige samt internationellt. Det kan även komma att bli aktuellt med kortare tjänstgöringsperdioder om 3-6 månader utomlands.
Rollen som serviceingenjör innebär mycket kontakt både med kund och det interna utvecklings- och produktteamen.

Under en inledande period kommer du som junior att gå parallellt med en mer erfaren kollega för att successivt få ta mer eget ansvar. Tjänsten innefattar mycket självständigt arbete.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning från YH eller högskola mot el/elektronik/elkraft och/eller mekanik
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift
  • Vilja resa mycket i tjänsten
Meriterande:
  • Elbehörighet
  • Civilingenjör
  • Japanska
  • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
För att passa in i rollen som serviceingenjör tror vi att du som söker drivs av att arbeta resultatorienterat, älskar utmaningar och tycker att det är kul att arbeta med service. Du har god förmåga att kommunicera och ser möjligheter istället för problem. Då tjänsten innefattar mycket resande ser vi att du som söker är positiv till att resa i tjänsten. Det är också viktigt att du som söker har intresse för teknik och i synnerhet el, miljö och energimarknaden.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Heltid, måndag - fredag. Helgjobb kan förekomma om man är på resande fot
Arbetsort: Bas i Stockholm, Kista. Resor förekommer

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen - ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett spännande företag inom energiteknik som startade upp sin verksamhet 2011. De arbetar med en ny teknik som på ett kostnadseffektivt sätt producerar el från kall värme.

Mer information om vår kund kommer att ges vid en eventuell intervju.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.