Javautvecklare till växande konsultbolag!

Javautvecklare till växande konsultbolag!

Är du redo för en spännande roll där du får arbeta med utveckling för stora kunder inom både offentlig och privat sektor? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare arbetar du med att utveckla och designa applikationer med stora krav på säkerhet. Huvudsakligen kommer du att arbeta i några kundprojekt där du får ha en mycket strategisk position för att kunna leverera en applikation med hög kvalié och säkerhet.

Din profil

Som person är du analytisk, social och pedagogisk. Vidare är du nyfiken och trivs i en konsultroll där du snabbt får sätta dig in i andra bolags problembild.

Krav:
  • 3-4 års erfarenhet av arbete som konsult inom utveckling
  • Java
  • Erfarenhet av att arbeta agilt
  • Erfarenhet av Linux
  • Kunskap om Open Source
Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jennifer Pettersson
Telefon 072-240 81 84
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultföretag som levererar kvalificerad konferens inom IT och verksamhetslösningar för dagens och framtidens behov. Företaget arbetar med spännande uppdrag och kunder där det ställs stora krav på säkerhet, kvalitet och resultat. Bland kunderna finns både myndigheter och privata bolag. Vår kund erbjuder dig som anställd utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vår kund är ett växande bolag med bra förmåner och en stark vilja att leverera med världsklass.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.