Scrum Maser/objektledare till ledande företag inom fordonsindustrin

Scrum Maser/objektledare till ledande företag inom fordonsindustrin

Är du nyexaminerad civilingenjör inom elektroteknik, teknisk fysik, data eller liknande?

Vi söker just nu efter en driven junior Scrum Master/objektledare som vill snabbstarta sin karriär på ett världsledande företag inom fordonsindustrin! Låter det intressant?

Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dina Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team med nio kompententa kollegor där det finns gott om senior expertis. Teamets främsta ansvarsområde berör el-plattformar på lastbilar.

Som Scrum Master/objektledare kommer du inta en position där du agerar som coach för teamet. Du kommer delvis ansvara för att ha koll på teamets leveranser och administration samt hoppa in när det behövs i det dagliga arbetet.

Du kommer vara med och driva uppstartsmöten, checka av det som ligger i sprinten, följa upp och koordinera. Utöver det kommer du även arbeta med tekniska dokument som du kommer vara ansvarig för. Du kommer även arbeta med att specificera hårdvaran. Därför är det till stor fördel ifall du har grundkunskaper inom CAD.

Tjänsten är en varierande roll med ett högt tempo. Du kommer jobba tvärfunktionellt med sprintar där dialog kommer ske med andra Scrum Masters/objektledare för bästa möjliga resultat.

Om Företaget

Företaget är en världsledande leverantör av transportlösningar. År 2018 levererade de 88 000 lastbilar, 8500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till sina kunder. Deras forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Mer information ges ut vid intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskole-/ Civilingenjör inom elektroteknik, teknisk fysik, data eller annan relevant bakgrund
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Grundläggande kunskaper inom CAD tex Catia V5
  • Projektledning från skolarbete eller tidigare arbetserfarenhet inom projektledning
  • Andra ledaregenskaper, gärna som teamledare inom någon idrott eller liknande
  • Svenska i tal och skrift
Som person är du är strukturerad, initiativtagande och passionerad. Du har en fallenhet för att koordinera och gillar att ta ansvar för att driva projekt framåt. Du gillar att jobba i en roll där du får lösa problem, ta mycket eget ansvar men även jobba tillsammans i ett team.

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Ort: Södertälje, (under corona även Remote)

Omfattning: Heltid

Urvalet sker löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.