Säljare mot IT med stora utvecklingsmöjligheter

Säljare mot IT med stora utvecklingsmöjligheter

Briner du för försäljning och har ett intresse för IT och teknik? Vi söker just nu en säljare med mycket goda utvecklingsmöjigheter till vår kund i centrala stockholm. Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som junior säljare hos vår kund kommer du att jobba nära säljchefen. Du kommer att sälja vår kunds tjänster och konsulter till företag runt om i Stockholmsområdet. Till en början kommer din primära arbetsuppgift vara att ringa kalla samtal till kunder, boka möten samt gå på möten men också fortsätta att bearbeta och förvalta befintliga kunder som SEB och ICA. På sikt finns goda utvecklingsmöjligherer i företaget för dig. Du kommer till en början få upplärning och söttning av seniora kollegor tills du känner dig varm i kläderna.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasie- YH- eller högskola mot data/IT
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Högskole- eller civilingenjör mot data/IT
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Vi söker dig som är tävlingsinriktad och driven. Vi tror att du är en serviceinriktad person med ett brinnande intresse för Data/IT samt har viljan att sikta på långsiktig försäljning. För att lyckas i rollen kräver det att man har hög aktivitet och kan fokusera på rätt saker.

Villkor

Start: Omgående enligt överenskommelse
Placering: Stockholm, centralt
Omfattning: Heltid, tillsvådare

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget levererar lösningar som kan öka förändringstakten och kvaliteten i deras kunders digitala tjänster. Deras kunder är främst företag inom bank-, försäkring- och telekomsektorn. I dagsläget arbetar ca 40 personer på företaget som grundades år 1999. Du kommer vara placerad på vår kunds fina kontor i centrala stockholm. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.