Säljare med teknisk bakgrund sökes!

Säljare med teknisk bakgrund sökes!

Är du intresserat av ett arbete där du själv påverkar dina egna resultat? Är du kille/tjej som kanske studerat någon teknisk inriktning i gymnasiet eller högskolan? Då har vi jobbet för dig!
Ansök redan idag och missa inte chansen!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund söker nu en säljare för ventilationsprodukter, såsom bl.a. fläktar och Aggregat. kunderna man jobbar med är främst ventilationsentreprenörer och grossister men även återförsäljare och konsulter.

Du kommer att jobba med:
  • Åka på kundmöten
  • Uppföljning av kundbesök
  • Följa upp offerter
  • Ansvar över ca 20-40 kunder
  • Övernattningar i tjänst kan förekomma
Din profil

Vi söker dig som är social, duktig att ta för sig och har ett tekniskt intresse. Du får gärna komma med egna idéer och vara en positiv ny kraft i företaget.

Skallkrav
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Teknisk intresserad
  • Körkort B
Meriterande:
  • Eftergymnasial inom teknik/Bygg (Du har kanske gått en ingenjörsutbildning)
  • Erfarenhet av försäljning
Villkor

Start: Augusti 2018
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Arbetstider: 08.00-17.00 med flex. Förtroendearbetstid

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Kontaktperson Ekaterine De La Hoz
Telefon 073 516 89 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 sept (85 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett välkänt företag och har varit verksamma sedan 1970 och jobbar med ventilationsprodukter såsom Aggregat och fläktar. Dem är ca 5000 medarbetare utspritt över hela världen varav ca 450 i Sverige. Stockholmsteamet är 7 personer på försäljning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.