Säljande konsultansvarig sökes till bemanningsföretag inom vårdsektorn!

Säljande konsultansvarig sökes till bemanningsföretag inom vårdsektorn!

Vill du jobba med försäljning och människor? Vi söker dig som är driven och målinriktad samtidigt som du har en omhändertagande och serviceinriktad sida!

Dina arbetsuppgifter

Som säljande konsultchef kommer ditt främsta verktyg vara telefonen. I stort innefattar tjänsten försäljning och rekrytering inom vårdbranschen. Tjänsterna som du kommer rekrytera är socionomer, läkare och sjuksköterskor.
Dina arbetsuppgifter är att hitta lämpliga kandidater, hålla telefonintervjuer med kandidaterna, få ut dem i uppdrag genom försäljning mot företagets kunder samt hålla i uppföljningar med kund och konsult.
Din vardag består alltså av olika delar inom försäljning och rekrytering och du kommer få en bred kunskap inom båda delar.

Din profil

Vi söker dig med bakgrund inom försäljning.
Men... det viktigaste för vår kund är din förmåga att arbeta med människor och att du har lätt att sätta upp mål och viljan att ta dig ända fram.
Du är utåtriktad och kommunikativ och vill helt enkel framåt

Villkor

Start: enligt ök
Urval sker löpande
Direktanställd hos vår kund
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett bemanningsföretag som jobbar med att förse den offentliga sektorn med personal.
Kunderna är kommuner, landsting och privata aktörer.
Deras engagemang ligger i att matcha rätt person med rätt arbetsgivare. Kunder och konsulter ska trivas och känna sig nöjda i sin tillvaro.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.