Sälj/support till Electrolux sökes

Sälj/support till Electrolux sökes

Har du ett par års erfarenhet av support eller försäljning?
Trivs du med att ha mycket kundkontakt via telefon och arbeta både med försäljning och behovsanalyser?
Då kan detta passa dig perfekt!

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst är kunden ditt fokus och extraordinär service ditt mantra.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att hantera våra leveranser från lager till återförsäljare genom att vara den givna kontaktpunkten vid beställningar, leverans och efterarbete via telefon.
Genom expertkunskap i våra produkter och en rejäl dos gott bemötande kommer du se till att leverera det mervärde våra kunder förväntar sig.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera frågor rörande priser, leverans och produkter. Skapa nya affärsmöjligheter genom att informera om nya tjänster och erbjudanden.

Din profil

Vi söker dig som har
  • 2-3 års arbetslivserfarenhet inom sälj, support och/eller liknade tjänst
  • Erfarenhet av att hantera kunder via telefon
  • Talar och skriver flytande svenska
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet från vitvarubranschen
  • Erfarenhet av Excel
Villkor

Start: Omgående eller enligt ök.
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Uppdraget är en uthyrning på sex månader med möjlighet till förlängning!

Urval och intervjuer sker löpande- skicka in din ansökan omgående.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Electrolux är världens ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner. Bolaget fokuserar på innovationer som är noggrant utformade produkter. Dom tillverkar bland annat tvättmaskiner, diskmaskiner, kylskåp, spisar och dammsugare.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.