Reservkrafts tekniker till Stockholm

Reservkrafts tekniker till Stockholm

Har du ett stort tekniskt intresse? Gillar du att träffa kunder och arbeta med service?
Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som reservkraftstekniker blir du en viktig del av teamet som arbetar med service och driftsättning inom området kraftförsörjning. I arbetsuppgifterna ingår felsökningar, kontrollera styrsystem, byte av olja och reservdelar. Du kommer utgå hemifrån med servicebil.

Din profil

Krav:
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Utbildning inom bilmekaniker, elektriker, el eller liknande
  • Intresse av motorer
Meriterande:
- Arbetserfarenhet av motorer eller el

Villkor

Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Stockholm

Urval sker löpande, tjänsten kan bli tillsatt innan sista satta datum.
Mer info
Kontaktperson Maria Helmer
Telefon 0723-016681
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en helhetsleverantör inom strömförsörjning som inkluderar avbrottsfri kraft och reservkraft. De levererar helhetslösningar utifrån kundens behov där de erbjuder alltifrån design och konstruktion till installation, drift och service.
Här jobbar du självständigt med frihet under ansvar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.