Resande serviceingenjör till spännande företag

Resande serviceingenjör till spännande företag

Är du nyutexaminerad civil- eller högskoleingenjör ett stort intresse för miljö, el- och energiteknik? Är resor och utmaningar något som triggar dig? Då kan tjänsten som serviceingenjör hos vår kund vara något för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu efter en teknikintresserad och driven serviceingenjörer som kommer få chans att bli en del i ett mycket kunnigt team. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av att utföra avancerad teknisk felsökning samt att analysera företagets produkter samt data ute hos deras kunder. Arbetet du utför skall även dokmenteras. Som serviceingenjörbefinner du dig på resande fot stor del av arbetstiden, både resor inom sverige samt internationellt. Det kan även komma att bli aktuellt med kortare tjänstgöringsperdioder om 3-6 månader utomlands.
Rollen som serviceingenjör innebär mycket kontakt både med kund och det interna utvecklings- och produktteamen.

Under en inledande period kommer du som junior att gå parallellt med en mer erfaren kollega för att successivt få ta mer eget ansvar. Tjänsten innefattar mycket självständigt arbete.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning från YH eller högskola mot maskin, elektroteknik, teknisk fysik, elkraft, automation, mekatronik eller dyl.
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift
  • Vilja resa mycket i tjänsten
Meriterande:
  • Elbehörighet
  • Civilingenjör
  • Japanska
  • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
För att passa in i rollen som serviceingenjör tror vi att du som söker drivs av att arbeta resultatorienterat, älskar utmaningar och tycker att det är kul att arbeta med service. Du har god förmåga att kommunicera och ser möjligheter istället för problem. Då tjänsten innefattar mycket resande ser vi att du som söker är positiv till att resa i tjänsten. Det är också viktigt att du som söker har intresse för teknik och i synnerhet el, miljö och energimarknaden.

Villkor

Start: Omgående enligt överenskommelse
Arbetstider: Heltid, måndag - fredag. Helgjobb kan förekomma om man är på resande fot
Arbetsort: Bas i Stockholm, Kista. Resor förekommer

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen - ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett spännande företag inom energiteknik som startade upp sin verksamhet 2011. De arbetar med en ny teknik som på ett kostnadseffektivt sätt producerar el från kall värme.

Mer information om vår kund kommer att ges vid en eventuell intervju.

På Framtiden kommer du att arbeta i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges snabbast växande bemanningsföretag samt Sveriges fjärde snabbast växande företag. Det är med glädje vi även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi blev 2016/17 utsedda till National Champion i European Business Awards (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges tredje bästa arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag 2013, 2017/18.
Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas samt göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!
Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?
Välkommen med din ansökan!