Rekryterare sökes till Stockholm!

Rekryterare sökes till Stockholm!

Vill du arbeta med rekrytering i ett kompetent och härligt team där vi arbetar tillsammans med fokus på bra leverans till våra kunder?

Vi sökes en relationsbyggande, social och driven person till vårt rekryteringsteam i Stockholm!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som rekryterare hos oss på Framtiden arbetar du fokuserat med rekryteringar till våra kunder. Du arbetar med hela processen från uppstartsmöte, kravprofil, annonsering, search, urval och lönesättning.

Våra rekryterare arbetar tillsammans med våra kundansvariga för att hjälpa våra kunder med bemanning och rekrytering av nya medarbetare. Rollen innebär att du dagligen kommer ha kontakt med kunder, kandidater och konsulter. För att lyckas i denna roll har du sinne för affärer och är duktig på att känna av våra kunders behov och önskemål där du konsultativt rådgör avseende personalförsörjning och relaterade personalfrågor.

Vårt leveransteam i Stockholm består av en grupp med fem kompetenta medarbetare och tillsammans har vi massor med erfarenhet av rekrytering.

Krav

Din profil

För att du ska lyckas och trivas i tjänsten ser vi att du har:

- Minst 5 års arbetslivserfarenhet som exempelvis rekrytering, säljare alt i ledande befattning

- Svenska och engelska i tal och skrift

- Körkort B

Det är meriterande om du:

- Har ett upparbetat eget nätverk

- Akademisk utbildning

- Har erfarenhet av bemanningsbranschen

För att passa i rollen ser vi att du är en person som tycker om interaktion med andra människor och gillar att skapa, förvalta och utveckla kontakter. Du har en förmåga att förmedla trygghet, energi och professionalism och kan se dig själv i en coachande roll gentemot våra konsulter och i en rådgivande roll gentemot våra kunder. Vi ser att du är en flexibel och kommunikativ person som har lätt för att strukturera upp ditt arbete, du tycker om när du har mycket att göra och har ett starkt eget driv men du värdesätter också att vara en riktigt bra kollega som tycker att det ska vara kul att vara på jobbet!

Villkor


Omfattning: heltid

Start: enligt ök.

Ort: Stockholm

Fördelar

Om Företaget

Vi på Framtiden hjälper personer till deras första jobb och också nästa steg i karriären. Vi tror på människors energi och drivkraft. Genom möten med företag och talanger sammanför vi rätt person med rätt plats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar. För oss är Talang inte något du föds med eller kopplat till ålder. För oss är Talang att du ser din förmåga som utvecklingsbar och du är villig att jobba för att uppnå din fulla potential!

Vi hjälper våra kunder främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Idag finns framtiden på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet. Hos oss på Stockholmskontoret är vi ett kunnigt och drivet gäng som drivs för att leverera till våra kunder! Samtidigt lägger vi stor vikt vid att umgås med varandra och ha kul tillsammans!

För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt. Därför har vi exempelvis förtroendetid och möjlighet till flexibel arbetsplats som några av alla våra förmåner.

Vi strävar efter ständig utveckling i våra yrkesroller genom utbildning, träning, vetgirighet och hårt arbete. Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.