Junior Projektledare till en av Sveriges bästa arbetsgivare

Junior Projektledare till en av Sveriges bästa arbetsgivare

Har du en projektledningsutbildning i ryggen och trivs med att agera som spindeln i nätet? Då kan det vara dig vi är ute efter!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba på kundens ventilationsavdelning och leda projekt inom detta område. Huvuduppgiften som projektledare är att styra olika projekt och strukturera upp dem så att montörer är välinformerade i vad som ska göras, när det ska göra samt var någonstans. Som projektledare kommer du att få jobba med att Planera projekt (administrativt), Informera, vara med i Produceringen samt ha uppföljningar. Du kommer även att få:
 • Sätta upp rutiner och handlingsplaner
 • Hålla kundmöten samt interna avstämningar
 • Sammanställningsmöte med slutbeställaren och leverera leveransrapport
 • Samordningsmöten med projektadministratörer
 • Se över avvikelser i projekt och strukturera upp dem
Din profil

Skallkrav:
 • YH- eller annan relevant utbildning inom projektledning
 • Svenska i tal och skrift
 • B-körkort
Meriterande:
 • Erfarenhet inom projektledning
 • Jobbat som arbetsledare
 • Arbetat med ventilation eller i bygg-branschen tidigare
Vår kund lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser dig som söker vara en lyhörd person som strävar efter att utvecklas. Det är även viktigt att du har skinn på näsan och kan ta emot positiv och konstruktiv feedback.

Villkor

Start: Januari
Placering: Stockholm, Hägersten
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Svelander
Telefon 0706285222
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är störst inom branschen i Norden och har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare flera år i rad. Kunden är ett service- och installationsföretag som har mer än 10 000 personer anställda på fler än 150 orter i Norden med sitt huvudkontor placerat i Stockholm. De jobbar för att underhålla de funktioner som ska fungera i människans privata hushåll och kontor. Detta innefattar funktioner så som elektricitet, värme, kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. De jobbar för att ge fastigheter liv - dygnet runt, året om. Mer information ges vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.