Projektledare inom anläggningsbranschen

Projektledare inom anläggningsbranschen

Har du en bakgrund i branschen och är redo att ta nästa kliv och bli projektledare? Nu har vi en spännande möjlighet för dig. Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Den övergripande rollen som projektledare är att ansvara över projektet samt att driva det. I praktiken innebär uppgiften att man ansvarar för sitt/sina projekt gentemot personal, kund, leverantör och 3:e man.
Uppgiften omfattar även ansvar över budget samt ansvar för alla andra delar som omfattas av projektet. Projektet ska drivas mot det, med kunden, gemensamma målet. Så som att man ska hålla tidplan, budget, god kvalité och följa de interna riktlinjerna mot företagets mål. Du kommer vara placerad på vår kunds kontor i Enskede med veka på de olika projektplatserna runt om i Stockholm. Under din inledande period kommer du att få upplärning av en senior kollega innan du får ansvar över egna projekt.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom bygg och/eller projektledning
  • Svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • B-körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet av ÄTA-beräkningar
  • Erfaremhet av entrepenadjuridik
  • Erfarenhet av projektledning
Vi söker dig som är social, strukturerad och positiv samt vill jobba inom byggbranschen i mark- och anläggningsprojekt.

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: 07-16 med flex
Placering: Enskede med projekt i Stockholms området
Start: Omgående enligt överenskommelse

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 apr 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialiserade på mark- och anläggningsarbete och jobbar mycket mot större företag som NCC, Peab och Skanska. De är ett av 11 bolag som ingår i en moderkoncern med cirka 150 anställda. De har lång erfarenhet av olika typer av markarbeten, både från landsort och stadsmiljö. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.