Projektingenjör till spännande roll på stort ingenjörs- /designbolag

Projektingenjör till spännande roll på stort ingenjörs- /designbolag

Är du driven, strukturerad och bra på att kommunicera? Har du några års erfarenhet som en stödjande funktion i större projekt? Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som projektingenjör har du en stödjande roll där du agerar specialist inom främst arbetsmiljö, kravhantering, risk eller kvalitet. Du har en viktig roll med stor vikt på kommunikation och struktur och även om de dagliga arbetsuppgifterna varierar beroende på projekt så kommer du att:
  • Utföra riskanalyser i stora infrastrukturprojekt
  • Ta fram rutiner för olika arbetssätt
  • Föra dokumentation
  • Leda möten/workshops
  • Administration
  • Agera specialist inom områden som tex arbetsmiljö och kravhantering
Din profil

Utöver ditt intresse för infrastruktur, ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet bakom dig. Det viktiga är inte din egentliga bakgrund specifikt men då arbetet innefattar mycket kommunikation ser vi att du inte är främmande för att driva viktiga frågor framåt vilket då och då innebär en del upprepningar och dialoger med kunder.
Skallkrav
  • Arbetslivserfarenhet inom relevant område
  • Arbetat med kvalitet, risk, arbetsmiljö eller kravhantering
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Relevant ingenjörsutbildning
Villkor

Arbetsort: Stockholm, Solna
Lön: Enligt ök.
Mer info
Kontaktperson Camilla Lindström
Telefon 0723016681
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. De är även en ledande aktör inom kontroll och besiktning. Företaget har idag ungefär 7000 medarbetare och en årlig omsättning på ungefär 8 miljarder SEK. Du kommer ingå i ett team inom infrastruktur.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.