Projektadministratör sökes till växande bolag

Projektadministratör sökes till växande bolag

Är du strukturerad och ordningssam? Tycker du att frågor om säkerhet, kvalitet och trygghet är extra spännande? Då kan rollen som projektadministratör vara helt rätt för dig!

Dina arbetsuppgifter

Alla projekt kräver dokumentation. Det viktigaste inom din roll som projektadministratör är att vara projektledarens stöd genom att kontinueligt bearbeta och samla in den dokumentation som krävs: det här kan vara allt från manualer, beskrivningar från underleverantörer, materiallistor samt tekniska specifikationer. När man har byggt en anläggning ska den katalogiseras och dokumenteras, vilket också är en stor del av ditt arbete.

Du får här en viktig "spindeln-i-nätet"-roll med många kontaktytor, och har kontakt med såväl montörer ute på jobb som medarbetare på kontoret och kunder. Här kommer din serviceanda och goda kundbemötande väl till pass.
 • Ta ansvar för att all dokumentation inom projekten samlas och bearbetas på rätt sätt
 • Sammanställa pärmar med instruktioner och dokumentation till montörer
 • Förprojektera enligt säkerhet och kvalitet på arbetsplatserna
 • Ansvara för kvalitet- miljö- och arbetsmiljöplaner i utvalda projekt
 • Delta i möten med konsulter, materialleverantörer och underleverantörer
 • Ta fram underlag för ÄTA-hantering
Din profil

Skallkrav
 • Utbildning eller kurser inom projektledning, alternativt teknisk förståelse av elbranschen
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • B-körkort
Meriterande
 • Utbildning inom säkerhet och arbetsmiljö
 • Erfarenhet av administrativt arbete
För att trivas i rollen som projektadministratör tror vi att du är strukturerad och ordningssam. Du trivs med en koordinerande roll där du sitter som en nyckelperson för att övriga kollegor ska kunna utföra sitt arbete. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och initiativtagande - du klarar av att driva dina processer framåt och vara kravställande för att få den dokumentation som krävs. Du gillar att lösa problem, och är gärna proaktiv i ditt arbete. Då den här tjänsten inte sätter krav på tidigare erfarenhet av branschen lär du dig istället genom ditt intresse och din vilja - du får här en unik chans att komma in i en bransch som växer så det knakar och har goda förutsättningar framåt !

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Villkor: Heltid, 7-16 med möjlighet till flex
Placeringsort: Stockholm
Mer info
Kontaktperson Camilla Lindström
Telefon 0723016681
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 feb 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Högt i tak, god sammanhållning och välkomnande stämning - utöver sina goda arbetsvillkor erbjuder vår kund kompletta lösningar med konstruktion, tillverkning, leverans, montage och driftsättning av ställverk och kraftentreprenader. De har kunder inom energiverk, elnätsbolag, industri, installatörer samt statliga och kommunala förvaltningar. Det händer mycket inom elbranschen idag, och du får här chansen att ta nästa steg i karriären till en roll med stort ansvar hos ett företag med spännande projekt, både nu och i framtiden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.