Projektör inom VS sökes till Södra Stockholm

Projektör inom VS sökes till Södra Stockholm

VI söker nu en Projektör som har ett genuint intresse för kalkylering alternativt en kalkylator som har ett intresse för projektering. Har du något års erfarenhet i ryggen kan detta bli stället du får möjligheten till en långvarig anställning. Kika igenom annonsen och klicka i Ansök-knappen till höger om tjänsten skulle vara för dig!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta projektering inom VVS och sitta med kalkylering. Tjänsten innebär både in-house arbete men självklart mycket on-site och möten med projektledare, arbetsledare, byggteam mm.
  • Utgår från kontoret i Hägersten
  • Huvudändamål: Projektering och kalkyl
  • Jobbar i MagiCAD
  • Kalkylering
  • Projekterar bygghandlingar
  • Deltar i projektmöten
Din profil

Vi söker dig med en utbildning som VVS-ingenjör eller motsvarande och som har jobbat med projektering i 1-2 år och behärskar programmen MagiCAD samt Revit. Det är även ett krav att du ska tala flytande och skriva obehindrat på svenska samtal engelska.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som installationssamordnare, projektledare eller konstruktör inom ventilation och har B körkort. Du har tidigare haft en ledande roll och har goda kunskaper om projektekonomi och entreprenadjuridik.

Som person är du engagerad, välorganiserad och förtroendeingivande. Du har hög drivkraft och trivs med att arbeta på ett kundorienterat sätt. Resultat- och målmedvetenhet är viktiga inslag i rollen som projektledare liksom goda ledaregenskaper. Du har en naturlig talang av att organisera och planera ditt arbete.

Villkor
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse.
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning.
  • Placering: Hägersten, Stockholm
Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Svelander
Telefon 0706285222
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är störst inom branschen i Norden och har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare flera år i rad. Kunden är ett service- och installationsföretag som har mer än 10 000 personer anställda på fler än 150 orter i Norden med sitt huvudkontor placerat i Stockholm. De jobbar för att underhålla de funktioner som ska fungera i människans privata hushåll och kontor. Detta innefattar funktioner så som elektricitet, värme, kyla, vatten, sprinklers, vetilation, kraft och säkerhet. De jobbar för att ge fastigheter liv - dygnet runt, året om. På denna avdelning sitter det totalt 5st projektörer och kalkylatorer som är inriktade på värme, ventilation, kyla och kvalité.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.