Produktionstekniker till innovativt företag i Stockholm!

Produktionstekniker till innovativt företag i Stockholm!

Gillar du teknik och problemlösning och vill ha ett spännande jobb? Vill du arbeta med att effektivisera flöden, processer, produktionsteknik och mekaniska konstruktioner?

Då har vi den perfekta jobben åt dig! Ansök redan idag, urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som produktionstekniker arbetar du med att förbättra och effektivisera produktionsprocessen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med förbättrings- och utvecklingsprojekt, samt att optimera tillverkningen. Du kommer att kunna styra och påverka utvecklingen av produktionen och se till att operatörerna ute på produktionen har rätt förutsättningar för att göra sitt jobb!

I tjänsten ingår även att bereda hur dem specifika detaljerna ska monteras och regleras som sedan produktionsavdelningen tar del av. SAP är kundens affärs- och produktionssystem.

I rollen ingår även:
  • Det förekommer konstruktionsarbete i CAD-programmet Creo. Där framställer man 3D-modeller av verktygen som används på produktionsavdelningen.
  • Att komma med tankar och idéer i gällande förbättringspunkt
  • Att agera bollplank mot medarbetena på produktion vid frågor och funderingar
Din profil

Som person bör du vara engagerad för att driva verksamheten framåt och ha förmåga att arbeta självständigt. Du är strukturerad och drivande och har erfarenhet av att arbeta i projektform. Vidare har du god vana av att kommunicera på ett bra och tydligt sätt både inom organisationen och mot våra externa kontakter.

För att passa in i rollen bör du ha:

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom produktionsteknik, maskinteknik eller liknande.
  • Kunskaper inom CAD.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av SAP
  • Arbeta i Creo (CAD program)
Vi förutsätter att du har ett stort intresse för ständiga förbättringar.

Villkor

Start: Omgående
Arbetstider: 8-17, flex mellan 06-09
Plats: Stockholm, Vällingby
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Ekaterine De La Hoz
Telefon 0735 16 89 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

System 3R International AB ett globalt företag och en världsledande leverantör inom produktivitetshöjande metoder med fokus på verktyg och automationsutrustning för verkstadsmaskiner och form- och verktygsframtagning. System 3Rs verksamhet finns i moderna lokaler i Vällingby, där både huvudkontor och produktion är belägen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.