Produktionsplanerare sökes till spännande tjänst i Stockholm

Produktionsplanerare sökes till spännande tjänst i Stockholm

Är du utbildad och trivs att arbeta inom Produktion/Inköp? Vill du bredda dina kunskaper på ett globalt och framgångsrikt företag? Är du en social person som gillar högt tempo och struktur? Då har vi tjänsten för dig, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund får du arbeta med produktionsflöden inom färgindustrin. Från att du får in en kundorder tills produkten levereras, har du ansvar för hela flödet. Du kommer att få arbeta med produkter inom vatten, UV, lösningsmedel och metall och får från början inleda med enklare områden som du senare avancerar inom. I tjänsten ingår även mycket kontakt med leverantörer, lagerhållning, artikeladministration samt bemanning. Inledande går du bredvid Supply Chain Manager för att senare arbeta mer självständigt.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat i minst 2 år inom Produktionsflöden och gärna inköp. Som person är du strukturerad, social, trevlig och stresstålig.
Skallkrav:
  • Erfarenhet inom Produktionsflöden
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Arbetat inom systemet IFS
  • Arbetat med Inköp
Villkor

Start: Omgående
Område: Arlanda stad
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Camilla Lindström
Telefon 0723016681
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 okt 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är världens största färgföretag och är världsledande inom utveckling, tillverkning, distribution och försäljning av konsumentfärg och industriell ytbehandling. De har i dagsläget 60.000 engagerade medarbetare och erbjuder en intressant, säker och utvecklande arbetsmiljö.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.