Processingenjör till snabbväxande företag

Processingenjör till snabbväxande företag

Är du en junior ingenjör med siktet inställt på läkemedelsindustrin? Här har du chansen att utvecklas tillsammans med ett växande bolag i fina lokaler på bra adress i Stockholm city.

Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som validerings- och processingenjör hos vår kund kommer du att ingå i ett kunnigt team och till en början ha en stöttande roll till serniora kollegor i flera internationella projekt inom process- och läkemedelsindustrin. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå utav att rita processflödesscheman, kravställning av utrustning, kordinera utrustning samt valideringsarbete. Tjänsten innefattar många externa kontakter med internationella kunder. Resor kan förekomma i tjänsten.

Din profil

Skallkrav;
  • Relevant teknisk utbildning, högskole- alt civilingenjör inom bioteknik, maskinteknik, medicinteknik, mikrobiologi, energi etc.
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av CAD, gärna AutoCad och Plant 3D
Meriterande krav;
  • Civilingenjör
  • Tidigare erfarenhet från process- läkemedelsindustrin eller Life Science från ex-jobb, extrajobb, sommarjobb eller något års arbetslivserfarenhet
Som person är du nyfiken och vetgirig. Du vill hela tiden utvecklas och strävar efter att lära dig mer. Vidare trivs du med att arbeta tillsammans med andra och har en ödmjuk, prestigelös och positiv inställning. Eftersom arbetet som processingenjör kräver noggrannhet är det viktigt att du är såväl strukturerad som ordningsam.

Villkor

Arbetsort: Stockholm city
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: 08-17 med flexsystem
Start: 1/7 alternativt 15/8 beroende på person

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat.
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en ett snabbt växande bolag som tillhandahåller front-end design, reglerande rådgivning samt nyckelfärdig moduldesign i utförande och bygge av Life Science- och processindustrier. Deras kunder finns över hela världen. De är totalt 30 anställda på bolaget idag, utav dessa personer är några de mest erfarna i branschen. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.