Processingenjör mot produktion inom LifeSience

Processingenjör mot produktion inom LifeSience

Är du ingenjör med siktet inställt på process, produktion och automation inom LifeSience? Vi välkommanar såväl nyutexaminerade sökande men även dig med ett par års arbetslivserfarenhet. Här har du chansen att ta nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med ett växande bolag, i fina lokaler på bra adress i Stockholm city.

Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som processingenjör hos vår kund kommer du att ingå i ett kunnigt team och få chansen att arbeta i flera internationella projekt inom process- och läkemedelsindustrin.

Dina arbetsuppgifter:
 • Design och projektering av processer i läkemedelsfabriker eller delar därav
 • Framtagning av process- och instrumenscheman
 • Projektering av utrustning och system (med modellering i 3D - ej krav)
 • Specificering av system, val av material, komponenter etc.
 • Medverka tillsammans med inköpare eller vara ansvarig för inköp inom område
 • Installationsledning av system, testning och validering av maskiner och system
 • Ansvarig eller delansvarig för budget och planering inom projektområde
 • Produktionsstöd under installation i vår fabrik och hos kund i hela världen
 • Leda arbete mot kunder inom tilldelat område.
Din profil

Skallkrav;
 • Relevant teknisk utbildning, högskole- alt civilingenjör inom bioteknik, maskinteknik, automation, medicinteknik, mikrobiologi, energi etc.
 • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande krav;
 • Civilingenjör
 • Relevant arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av CAD, gärna AutoCad och Plant 3D
Som person är du nyfiken och vetgirig. Du vill hela tiden utvecklas och strävar efter att lära dig mer. Vidare trivs du med att arbeta tillsammans med andra och har en ödmjuk, prestigelös och positiv inställning. Eftersom arbetet som processingenjör kräver noggrannhet är det viktigt att du är såväl strukturerad som ordningsam.

Villkor

Arbetsort: Stockholm city
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: 08-17 med flexsystem
Start: Omgående enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat - ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 maj 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en ett snabbt växande bolag som tillhandahåller front-end design, reglerande rådgivning samt nyckelfärdig moduldesign i utförande och bygge av Life Science- och processindustrier. Deras kunder finns över hela världen. De är totalt 30 anställda på bolaget idag, utav dessa personer är några de mest erfarna i branschen. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.