Process designer/3D konstruktör mot Life sience/Pharma

Process designer/3D konstruktör mot Life sience/Pharma

Vill du jobba i ett bolag med mycket internationella projekt och kunder? Har du erfarenhet från process- och eller läkemedelsindustrin? Vår kund växer i snabb takt och vill utvecklas tillsammans med dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett kreativt och internationell miljö med investeringsprojekt till process-och läkemedelsindustrin. Projekten varierar från ombyggnad och renovering till green-field projekt. Du kommer ingå i en grupp idag bestående av 5-10 konstruktörer beroende på hur många konsulter som är inne och jobbar i projekten. Du kommer jobba in-house hos vår kund med undantag från platsbesök hos kund där större delen av arbetet består utav att rita i 3D Cad.

Arbetet omfattar:
 • Ansvarig för detaljprojektering
 • Kundkontakter
 • Projektering av rör och mekaniska system inklusive modellering, specificering av koder, val av material, komponenter etc.
 • Installationsupport
 • Ansvar planering
Din profil

Vi söker dig som har:
 • Relevant högskoleutbildning mot ex kemi-, medicin- eller maskinteknik
 • Kunskap av Auto CAD Plant 3D eller andra 3D CAD program
 • Kunskaper om rörkonstruktion
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 • Erfarenhet från process- och/eller läkemedelsindustrin
 • Kunskap av GMP
 • Talar fler språk
Vi söker dig som är driven och självgående. För att lyckas i rollen tror vi att du ser det som en utmaning att arbeta i stora internationella projekt och har lätt att skapa relationer.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse Maj-Sept
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Stockholm, centralt
Arbetstider: Mån-fre 08-17 med flex (resor i tjänsten kan förekomma)

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Anja Widell
Telefon 0722-02 55 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt projektföretag som levererar nyckelfärdiga lösningar för life science- och processindustrin med modulära utförandet som främsta leveransmetod. De befinner oss i en expansiv fas på våra huvudmarknader i Europa, USA och Asien. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.