Person med stort intresse för IT-säkerhet sökes!

Person med stort intresse för IT-säkerhet sökes!

Är du intresserad av IT-säkerhet? Vill du utveckla IT-säkerheten på stora spännande företag och arbeta som IAM konsult, sök denna tjänst idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara delaktig i ett litet tight team där en senior erfaren anställd agerar som mentor och stöd i arbetet. Tillsammans arbetar teamet med att samla in och bearbeta information gällande människors identiteter i bolag som IDNode jobbar med.

För att på ett säkert och tryggt sätt arbeta med identiteter är det viktigt att olika program synkar säkert med varandra. Som anställd på ett bolag har man oftast tillgång till olika system, ditt arbete kommer vara att dela upp behörighet till det anställda beroende på vilken befattning man har. Om man t.ex. blir befordrad till en annan tjänst och därmed får tillgång till andra system så kommer du att öppna upp, eller begränsa tillgången på ett smidigt sätt. Detta system kommer du vara med och skapa.

Arbetet sker mestadels ute hos kund, men kan även drivas lokalt på IDNodes kontor.

Din profil

Som person ser vi att du har genuint intresse för teknik och området Identity Access Management (IAM).

Skallkrav:
  • Genuint intresse för IAM
  • Eftergymnasial utbildning från ex. maskin, elektro, data/IT eller systemvetenskap på GU. Alt.
  • Svenska i tal och skrift
  • Genuint intresse för Identity Access Management (IAM)
Meriterande:
  • Erfarenhet inom datasäkerhet
  • Bekant med JAVA och .NET
  • Studier kring ämnet IAM
  • Körkort
Villkor

Start: Februari 2019
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, 8-17
Område: Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IDNode är ett nystartat bolag som idag finns i Göteborg och Stockholm. Företaget är specialister på Identity Access Management (IAM) och har stor erfarenhet från olika affärsområden.

Dem tar ansvar för hela IAM-Processen och hjälper sina kunder med att stärka säkerheten gällande hantering av information om de anställdas identiteter. Deras IAM-lösningar kan vara både lokala, molnbaserade eller hybrida.

IDNode är precis i uppstart och är i dagsläget 7st anställda varav 4st är stationerade i Göteborg och 3st i Stockholm. De arbetar med stora kunder så som Volvo, Folksam och SJ och har en målsättning att växa och bli 50st anställda inom en period på 5år.

Mer om information om kunden ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.