Orderhanterade till en utav Nordens största leverantör av verktyg och infästning

Orderhanterade till en utav Nordens största leverantör av verktyg och infästning

Gillar du att agera spindeln i nätet? Vill du vara en nyckelspelare i en social och utmanande roll på lagret? Ta då chansen och sök rollen idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill jobba som orderhanterare. Vår kund bedriver logistikverksamhet av borrmaskiner och elverktyg för sina återförsäljare i Norden. Dina arbetsuppgifter kommer variera och det är viktigt att du är noggrant och lösningsorienterad för att lagret ska flyta på så bra som möjligt.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av följande:
  • Packa och ta mot ingående leveranser
  • Lagerhantering, orderplock
  • Telefonsupport
  • Förberedda leveranser och skicka orders
Din profil

Vi söker dig som gillar att ta ansvar och har sinne för ordning och reda eftersom verksamheten är snabb och rörlig bör du ha god förmåga att planera och strukturera. Det höga tempot och vikten av att orders hamnar rätt står i fokus, därför är du som medarbetare stresstålig, ansvarstagande och lösningsorienterad. Stöter du på nya problem gör du allt för att lösa dem.

Skallkrav
* Svenska i tal och skrift

Meriter
  • Erfarenhet av lagerarbete eller kundservice
  • Truckkort
  • Engelska i tal och skrift
  • Kunskap om borrmaskiner och elverktyg
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Stockholm
Arbetstider: 07:30-16:30
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande, skicka in din annons redan nu!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 17 juli 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är en av Nordens största leverantör av verktyg och infästning och har ett välkänt varumärke som funnits i närmare 70år.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.