Online Marketing Specialist till snabbväxande koncern!

Online Marketing Specialist till snabbväxande koncern!

Har du en entreprenörsanda och vill arbeta med affärsutveckling i kombination med digital marknadsföring på ett spännande bolag med stark tillväxt? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

u kommer att arbeta i ett team med tre andra kollegor som tillsammans har ansvaret för onlinemarknadsföringen för koncernens olika företag. Du kommer ha ett stort fokus mot ett eget företag men kommer även att hjälpa dina kollegor med koncernens övriga företag. Det är en fri roll där du får bejaka din kreativa sida och du kommer att vara högst involverad i affärsutvecklingen inom det företaget du fokuserar mot. Ditt ena huvudfokus kommer att ligga på online markering vilket innefattar utveckling av marknadsföringen på bland annat Google och Facebook, annonstexter och analyser av resultat och ditt andra huvudfokus på projektledning vilket innefattar samarbete med företagets utvecklare, innehåll på hemsida.

Din profil

Vi söker dig som är van att ha många bollar i luften då du kommer att ha koll på hela marknadskedjan. Vidare är du flexibel, en lagspelare och har en stark entreprenörsanda.

Krav:
  • Google adwords
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Drivit egna onlineprojekt, exempelvis en blogg eller en twittersida där du lyckats bygga en följargrupp
  • Relevant utbildning inom ekonomi/marknadsföring alternativt systemvetenskap
Villkor

Start: Omgående
Placeringsort: centrala Stockholm
Omfattning: 100%

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Pettersson
Telefon 0722408184
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en svensk koncern som satsar på att bygga företag med fokus på att ta traditionella branscher in i en digital framtid. Bolaget bygga på att varje medarbetare har en entreprenörsanda och ett starkt resultatfokus, detta i kombination med att kunna leverera fantastiska produkter har bidragit till att koncernens företag har en hög tillväxt. Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.