Nyutexaminerad ingenjör som vill utbilda kunder i CAD-programvaror

Nyutexaminerad ingenjör som vill utbilda kunder i CAD-programvaror

Vill du bli specialist idag inom den marknadsledande mjukvaran inom Bygg och installationsbranschen MagiCAD, som ligger på plattformarna AutoCAD och Revit?
Gillar du kundkontakt och skulle du vilja utbilda dina branshkollegor i detta programmet? Då är det dig vi söker, skicka in din ansökan idag, urvalet sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior tekniker har du en varierad vardag med många spännande arbetsuppgifter inom vår kunds marknadsledande mjukvara inom bygg- och installationsbranschen som heter MagiCAD och finns till både AutoCAD och Revit. Inledningsvis introduceras du grundligt till vår kunds produktportfolio för att på bästa sätt sedan kunna supporta bolagets kunder. I arbetet ingår också demonstration av mjukvaran under försäljningsprocessen via webben. Supportarbetet sker oftast via skärmdelningar där du vägleder och hjälper kunderna med att lösa problem. När du blivit varm i kläderna med supportarbetet kommer du också arbeta med BETA-tester av programvaran. Längre fram är sedan tanken att du ska hålla i utbildningar inom mjukvaran för vår kunds kunder som till exempel är konsulter och entreprenader inom byggbranschen.

Eftersom detta är en junior roll ser vår kund dig växa in i rollen för att succesivt få mer ansvar. Det finns här fina karriärmöjligheter för dig som vill arbeta med mjukvaror inom bygg- och installationsbranschen. Mer informations ges vid intervjutillfället!

Din profil

Är du vår kunds nästa juniora tekniker?

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
  • Har en utbildning inom teknik (gärna inom bygg, el, VVS, CAD, BIM eller energi)
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska
Det är meriterande om du har teknisk arbetslivserfarenhet och/eller erfarenhet av AutoCAD, Revit, MagiCAD.

Som person är du social, utåtriktad och trivs i en roll där mycket kundkontakt ingår. Vi söker dig som brinner för service och är en god problemlösare samt har en positiv grundsyn. Du är också en person som har ett bra driv och som lär dig snabbt. Vill du arbeta med härliga kollegor och vill att varje dag skall vara rolig?

Låter det här som dig? då är det DIG vi söker!

Villkor

Start: Augusti
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: 08:00-17:00
Placering: Stockholm

Urval sker löpande, skicka in din ansökan eller tipsa en vän redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0707722459
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund säljer, utbildar och supportar kunder inom mjukvaror för bygg- och installationsbranschen. Till derasnya kontor i Stockholm söker de nu två ny medarbetare till supportteamet som på längre sikt även kommer arbeta med utbildningar och demonstrationer av mjukvaran. Här har du en chans att bygga upp ett nytt spännande kontor med härliga nya medarbetare.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.