Nyutexaminerad VA-projektör till Sweco

Nyutexaminerad VA-projektör till Sweco

Vill du arbeta med spännande projekt inom Vatten och Avlopp på ett av Sveriges största teknikkonsultföretag?

Dina arbetsuppgifter

Som VA-projektör kommer du att arbeta i varierande projekt med rör och ledningar i mark samt projektering av vatten och avloppsnät. Du kommer att projektera och rita lösningar i CAD på detaljnivå i alternativa program som Autocad, Nova Point, Civil 3D och MicroStation. Du kommer att arbeta i projekt mot nybyggnation som t.ex. Tunnelbanan mot nacka eller den nya förbifarten mm. Du kommer att samarbeta mycket med andra teknikområden som t.ex. väg-, geoteknik och mätteknik i projekteringsfasen. Du kommer också att ha kundkontakt i de olika projekten. Du behöver inte ha CAD kunskaper, utbildningar inom detta kommer att ges.

Din profil

Skallkrav:
  • Du har läst en relevant utbildning, t.ex. hög/ civilingenjör mot samhällsbyggnad med inriktning mot mark, vatten eller anläggning.
  • Du är duktig på att formulera dig i skrift och har vana av rapportskrivande.
  • Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande krav:
  • Det är meriterande om du har jobbat i något av ovanstående CAD-verktyg och har förståelse för projekteringsprocessen.
  • Vattenkunskaper
Personliga egenskaper:
Som person är du driven och gillar att ta egna initiativ. Du har god förståelse för samhällsbyggnadsprocessen och hur delmoment i processer/projekt kan påverka varandra. Du trivs bra med sociala kontakter och vill gärna lära dig nytt inom ditt område.

Villkor

Startdatum: September
Ort: Stockholm
Arbetstider: 08-17

Då vi går igenom ansökningar löpande vill vi tipsa dig om att vara snabb in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0707722459
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag är Nordens ledande konsultföretag inom vatten och miljö. De bedriver även verksamhet internationellt. Deras uppdrag omfattar utredning, analys och projektering inom vatten, avlopp, avfall, förorenad mark samt miljöledning. Gruppen som nu söker ett extra tillskott är idag c:a 15 st och arbetar främst med projektering och utredning av vatten- och avloppssystem men också med samordning av ledningar och rör i marken så att allting hamnar på rätt ställe och får plats.

Hos vår kund får du som medarbetare goda möjligheter till utveckling genom deras utbildningspaket, interna karriärmöjligheter och genom ett utökat individuellt ansvar för dig som önskar det. Du kommer att vara en del i ett glatt team av medarbetare där man värdesätter trivsel, engagemang och ansvar.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.