Nyutexaminerad ICT-Arkitekt till Ericsson

Nyutexaminerad ICT-Arkitekt till Ericsson

Nu har vi spännande öppningar på företagets interna IT avdelning. Här erbjuds du unika utvecklingsmöjligheter inom Säkerhet, Automation och Nätverk!

Dina arbetsuppgifter


Som nyutexaminerad kommer du att få komma in i företagets interna IT team. Beroende på dina intressen och kunskaper kommer du att få arbeta med det vi tillsammans med dig tror passar bäst. Det finns öppningar på företagets interna projekt för att automatisera deras CORE tools, ett spännande projekt som nu har tagit fart efter att större delen har kommit upp i molnet.

Det finns även öppningar för att arbeta med företagets interna nätverk, här har du och dina kollegor ansvar för att hålla ihop hela företagets nät & säkerhet runt om i världen. Du kommer att vara inblandad i arkitekturen där fokus ligger på automatisering av hårdvara!

Vi söker dig med rätt inställning för att vilja utvecklas inom IT.

Om företaget


Vår kund är en av världens ledande leverantörer av informations- och kommunikationsteknologi (ICT) till tjänsteleverantörer. Omkring 40 procent av världens mobiltrafik går genom nät byggda av vår kund. De utvecklar spjutspetsteknologi och tjänster som är enkla att implementera, använda och skala efter behov, vilket bidrar till våra kunders framgång i den digitaliserade världen. I mer än 140 år har deras idéer, deras teknik och deras medarbetare bidragit till att utveckla världen, människor, företag och samhället i stort.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning från högskola inom Data/IT som gett kunskap och väckt intresse för något av följande: programmering, nätverk eller IT säkerhet.
  • Flytande engelska i tal och skrift
Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat inom något av områdena alternativt riktat ditt examensarbete mot nätverk eller IT säkerhet. Det spelar ingen större roll vilket/vilka programmeringsspråk du kan så länge du har ett intresse och vill fortsätta utvecklas inom området.

Om oss


Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:

Startdatum: Augusti

Placeringsort: Kista (stor del remote under 2021)

Arbetstider: Kontorstider

Omfattning: Heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Arkitekt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 17 juni 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.